annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 5 2017

Trailer 5 2017

Trailer 5 2017 finns nu ute i butik, 112 sidor fullastade med härlig läsning om allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ekonomi, politik, provkörningar och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

MÅNGFALD. K-Å Axelssons Åkeri i Valdshult har många strängar på sin lyra. Åkeriet kör både grus, asfalt, betong, flis, bark, pellets och spån med sina blå Volvo-bilar.

 

HIVISION. Ackestens Åkeri från Kolsva är först ut i världen med Hiabs virtuella timmerkransystem HiVision som chauffören styr med hjälp av VR-glasögon.

DRIVE. Över 600.000 kubik jordmassor ska forslas till Österåkers Golfklubb som bygger om och ut. Jobb utförs av bilar från ABT Bolagen i Rosersberg.

VÄLSKÖTT. Viskadelens Åkeri i Borås, som kör för DHL, har en välvårdad vagnpark. Syskonen Fredrik och Anna Karlsson äger och driver företaget.

SMAKFULL. Vognmand Jesper V. Sørensen har sin bas i danska Brande, men den verkliga basen för honom är hans smakfulla Scania R560 Topline.

TRÄDPLOCKARE. Trädplockaren i Halland har specialiserat sig på att såga ner träd med lastbilsmonterad kran. Trailer var med när en stor lönn skulle sågas ner.

FULL RULLE. Per Broholms Åkeri från Otterbäcken har med hjälp av en dragbil och tre trailrar fått ett bra flöde på körningen av pappersrullar för Nordic Paper.

KLASSISKT. Ett av Sveriges klassiska gamla ASG-åkerier, Ove Petterssons i Karlskoga, lever idag vidare under namnet Ove P AB.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*