annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 5 2018

Trailer 5 2018

Trailer 5 2018 finns nu ute i butik, 132 sidor med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, provkörningar, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. I detta nummer har vi dessutom ett 32 sidor stort block, Tema Påbyggnad. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

NOSBIL. På Gotland rullar Bro Väggarages svarta Volvo NH12 i daglig trafik. Den köptes för asfaltsjobb i Stockholm men körs numera allround ute på ön.

 

LONGLINE. Lasse Hansen, Laröds Åkeri i Påarp, är först ut med att ha byggt en Longline av en Scania ur nya generationen. Bygget har han döpt till ”Mockingjay”.

BETONG. Håkan Larsson, mer känd som ”Betong-Larsson” från Bålsta, har satsat på en treaxlad betongtrailer för 12 kubik eller 30 ton. Dragbilen är en MAN TGS.

BUTIK. Smartab säljer bilvårdsprodukter och industrikemikalier med hjälp av 27 specialbyggda Volvo FL250 rullande butiker spridda över landet.

PÅBYGGNAD. I ett 32 sidor stort temablock tar vi pulsen på påbyggnadsindustrin, skriver om de senaste nyheterna och presenterar historiska milstolpar.

KOLLEGOR. De är kollegor, kompisar, bor i Kristinehamn och äger fyra mycket snygga Scania V8:or. Den ene heter Andreas Piepenburg och den andre Mikael Carlsson.

UTBILDNING. För att möta efterfrågan på kunniga plogbilschaufförer har Malgomajskolan i Vilhelmina valt att satsa på en särskild plogförarutbildning.

PÄRLA. Roger Thorsson på TL Alltjänst har en fräsch Scania R730 Highline lastväxlare, en riktig pärla där den drar fram på soptippar och skrotgårdar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*