annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 6 2018

Trailer 6 2018

Trailer 6 2018 finns nu ute i butik, 116 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, provkörningar, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

DISTRIBUTION. NN Transport i Dorotea kör både livsmedel och styckegods. Det handlar om samdistribution av varor i Norrlands inland med fem Volvo-ekipage.

 

TUNGBÄRGARE. Jönköping är en knutpunkt i Sydsverige. Här har Linus Söderberg satt sin nya Volvo FH500 8×2 tungbärgare i drift och bilen ställdes på prov direkt.

HET SÄSONG. Niclas Nygren på T Gahnes Åkeri är ”Sprider-Kungen”! Han lappar hål i Stockholms gator med åkeriets glimrande Scania R520 ”Golden Eagle”.

FLYGMOTOR. MD Turbines Logistics i Miami är ett åkeri som är specialiserat på att frakta flygplansmotorer över hela USA. Trailer hängde med i en Kenworth T660.

DAF JUBILERAR. Året var 1928 när bröderna Hub och Vim van Doorne startade det företag som blev DAF. Trailer var med när 90-årsjubileet firades i Eindhoven.

BLOMMOR. Arnes Blommor i Påarp distribuerar blommor med en Volvo FE280. Bilen har ett specialbyggt butiksskåp från JPGS Kaross, som håller rätt temperatur.

NY SPRINTER. Trailer har provkört nya Mercedes Sprinter i Holland. Den stora nyheten är ett röststyrt operativsystem som ska underlätta vardagen för chauffören.

LYFT PÅ ÖN. Det byggs på Gotland och det betyder jobb för öns kranbilsåkare. Wallins Åkeri tillhör dem som är med och hjälper till med sin lyftkapacitet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*