annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 7 2017

Trailer 7 2017

Trailer 7 2017 finns nu ute i butik, 116 sidor med härlig läsning om allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

VINDKRAFT. Trailer var med när Uddevalla Specialtransporter hade uppdraget att transportera de nio sista vindkraftverken till Blaiken i Västerbotten.

 

ROTERAR. Calle Klintvik har en Scania G450 betongbil i toppskick. Bilen sticker ut där den syns på vägar och byggen i Skåne.

LJUGARNS. Anders Dahlgren på gotländska Ljugarns Schakt & Transport har en ny Volvo FH16 550 spannmålsbil anpassad för korta transporter på ön.

JUBILEUM. Lars & Gun Anderssons Åkeri i Vimmerby firar 50 år i år. Verksamheten drivs av Peter Andersson som kör djur med en Volvo FH500.

NYA DAF. Nu presenterar DAF nya CF och XF. Utvändigt har bilarna fått en lättare facelift. Under skalet har drivlinan optimerats för minskad bränsleförbrukning.

KEMI. Tank Cargo i Sundsvall tillhör dem som var tidigt ute med nya Scanian. Idag rullar åkeriets flaggskepp, en S580 Highline, med kemikalier.

VIKINGS. Berthon Jönssons ”Vikings” är en råbarkad, avskalad men ändå detaljrik Scania R580 Topline dragare med förlängd hytt.

YTTERBOMS. Jan-Erik Ytterbom från Indal startade i liten skala för 30 år sedan. Nu är det byggboom i Sundsvall och Ytterboms har en hel hoper med bilar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*