annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 7 2018

Trailer 7 2018

Trailer 7 2018 finns nu ute i butik, 116 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, provkörningar, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar.  I detta nummer har vi dessutom Tema IT i fordon. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

RÄTTA VIRKET. LN Transport AB kör ut plantor till skogsfastigheter i södra Sverige. För ändamålet har man en Volvo FH550 8×4*4 Globetrotter med påhängstruck.

 

BRA SUG. Anders Tankservice AB i Vimmerby har nyligen tagit en Scania R490 8×4*4 kombibil med vattenåtervinning och hetvattenpanna i bruk.

FRAKTTJÄNST. Frakttjänst i Umeå är specialiserade på container- och trailertransporter. Åkeriet har tio anställda och åtta välvårdade dragbilar.

LIVRÄDDARE. Vägen är en farlig arbetsplats. Botkyrka brandstation i Tumba har nu skaffat Sveriges första brandbil med eget TMA-skydd, en Scania P400.

SANDKÖRNING. Thunbergs Bulktransporter har specialiserat sig på att transportera Baskarpsand genom landet med fyra snygga Volvo FH500.

TRUCKRACING. Trailer var med då årets Europacup i truckracing drog igång på Misano-banan i Italien. Vi berättar om alla team som gör upp om årets titel.

CITY-SCANIA. Vår provförare Bengt Gustafsson har tagit en närmare titt på Scanias utbud när det gäller distribution och andra typer av transporter i citymiljö.

SPORTIG FH16. Kent & Fredriks Åkeri är specialiserat på att leverera material till golfbanor och idrottsanläggningar och betongstationer i Stockholmsregionen.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*