annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 7 2019

Trailer 7 2019

Trailer 7 2019 finns nu ute i butik, 112 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, branschnyheter, provkörningar, mässor, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

UPPÅT. Joakim Espling, 30 år, är en ung och modern åkare på frammarsch som snart ska utöka till fyra bilar. Själv kör han en Mercedes Arocs 3251 kranväxlare i BDX ljusgröna färg.

 

V8-DUELL. En Scania LBS140 och en S520. Det är grunderna för Trailers unika jämförelse av två generationer av den 50-årsjubilerande legendariska V8:an. Snacka om prestigemöte!

RASTA. Rastas anläggning i Kalmar ligger precis intill E22. När Trailer var på plats var det en strid ström av lastbilar som stannade till för en fika eller för lunch.

FEMAXLAD. Med inspiration från Norge har Järfällabaserade Munthers Specialtransporter tagit fram en femaxlad Volvo FH16 750 tungdragare med två lyftbara axlar.

SKOGSÅKARE. Morgan Careliussén driver Bälsås Åkeri i Fjugesta med fyra timmerbilar. Han är andra generationens timmeråkare och tredje generationen är också redan aktiv.

USA. Det var tre år sedan vi senast besökte Mid American Trucking Show i Louisville, USA. I år är Trailer tillbaka för att ta pulsen på den amerikanska transportmarknaden.

NYA ACTROS. Till det yttre har morgondagens Mercedes Actros stora likheter med sin föregångare. Men det är en ny generation med flera innovationer. Trailer har provkört.

JÄRNKOLL. Men en fordonsflotta bestående av, näst intill, bara MAN kör Team Abris i Jönköping järn och stål i alla dess former. I vagnparken finns 14 tunga lastbilar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*