annons
Hem » Tidningspuffar » Trailer 8 2017

Trailer 8 2017

Trailer 8 2017 finns nu ute i butik, 120 sidor med härlig läsning om allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, utställningar, mässor, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. I detta nummer presenterar dessutom Tema IT i Fordon. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

SAMBOPAR. Ingela Svensson och Bosse ”Bosse Åkare” Andersson kör var sin Scania och är både sambos och kollegor.

 

FARTYGSSERVICE. Johan Nordqvist driver JNT på Värmdö. Sommartid är ett av huvuduppdragen att serva kryssningsfartyg med olja.

JUBILEUM. Årets Trailer Trucking Festival på Mantorp Park bjuder på rekordstor branschutställning och den 38:e upplagan av Nordic Trophy.

TUFF KRANBIL. Jocke Edqvist på KS Kran AB i Åkersberga rattar en riktigt snygg Scania R620 Streamline med maffig italiensk Cormach kran.

HYBRID. DSV testar nu om hybridlastbilar kan vara lösningen på en mer miljövänlig distributionskörning. Testbilen är en Mercedes Atego BlueTec Hybrid.

RENA SOPBILAR. Miljöhuset i Stockholm rengör i dubbel bemärkelse när de tömmer sopor. De utför samtidigt kärltvätt med högtrycksspolning.

IT I FORDON. I Trailers ”Tema IT i fordon” läser du om allt som berör IT i åkeribranschen. Allt från enkla stöd till breda lösningar med uppkopplade fordon.

HYLLAR FAR. Mika Auvinens Mercedes Actros 3563 bulkbil med historiska inslag är en hyllning till pappa Väinö.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*