annons
Hem » Artiklar » Trailer 9 2018

Trailer 9 2018

Trailer 9 2018 finns nu ute i butik, 148 sidor fullastade med allt som har med tunga lastbilar och åkeribranschen att göra. Åkerireportage, utställningar, provkörningar, branschnyheter, ekonomi, politik och annan intressant information för dig som är åkare, lastbilschaufför eller som på annat sätt jobbar med tunga lastbilar. Vi skriver både om nytta och nöje. Här nedan presenterar vi några exempel ur innehållet i senaste Trailer.

VINDKRAFT. Trailer har följt logistiken när vingar och torndelar till 13 nya vindkraftverk i Grimsås transporterades. Bilar från Mammoet skötte transporterna.

 

SOPOR. Sopor och miljö är kärnverksamheten hos Basab, BAS Transport AB, i Örebro. Familjeåkeriet har ett 70-tal anställda och ett 50-tal bilar i vagnparken.

MER LAST. Norrmannen Knut Vebostad tog chansen då han såg en möjlighet att öka den tillåtna bruttovikten på sitt grusekipage från 50 till 60 ton.

ELMIA LASTBIL. Onsdag 22 augusti drar det igång, Elmia Lastbil 2018 med över 400 utställare. På lördagen avgörs sedan den 39:e upplagan av Nordic Trophy.

FULDANS. Åkaren Erik Lundman från Piteå har känsla för showbiz. I sommar har han bytt lastbil mot en Volvo 9700 turnébuss och kör med Rolandz på Fuldans Tour.

TRUCKSTOP. Trailer har besökt USA:s tredje största truckstop, 595 Truckstop i Florida. Ett litet samhälle i sig med plats för omkring 550 parkerade lastbilar.

HETT BYGGE. Den finländske customkungen Juha Ristimaa har ständigt många järn i elden. Därför passar namnet på hans senaste snygga bygge, ”Firebird”, perfekt.

KNATTE. Bert ”Knatte” Johansson är inte bara en av Sveriges mesta SM-vinnare i Kran- och Manöverkörning. Han är även timmerbilsåkare med många mil i skogen varje år.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*