annons
Hem » Notiser » Trucking Festival besöktes av världsrekordhållare

Trucking Festival besöktes av världsrekordhållare

Trailer Trucking Festival på Mantorp Park förr förra helgen besöktes av en tvättäkta världsrekordhållare. Det var tioårige Adam Karlsson, mer känd som ”pennpojken” som gjorde ett besök på lastbilsutställningen. Adam Karlsson som är autistisk har länga haft ett stort intresse för Assistanskåren och då han besökte dem på Lastbil 2016 på Elmia i Jönköping förra året tog han mod till sig och frågade om han kunde få en reklampenna. Detta förändrade hans liv. På hösten började han samla på reklampennor och från att ha varit en tillbakadragen och blyg pojke har han gått till en kille som vågar ta plats och prata med folk.

– Han var förbi här och hälsade på och verkade inte alls särskilt blyg, säger Kenneth Hellström på Miljötrans som fick ett samtal med Adam i Laxos monter där Kenneth visade upp en av sitt åkeris bilar.

Enligt Kenneth kollade Adam in bilen ”Trash 3” väldigt noga och gav den högsta betyg. Adam fick förstås även med sig några reklampennor att lägga till samlingen som nu uppgår till nära 300 000 pennor.

Rekordet slog Adam i somras då man räknade in 299 645 pennor. Det gamla rekordet löd på 285 000 reklampennor.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*