annons
Hem » Artiklar » Trucking Festival med rekordstor branschutställning

Trucking Festival med rekordstor branschutställning

I dagarna två, fredag-lördag 30-31 augusti, är det åter dags för Trailer Trucking Festival på Mantorp Park. Branschutställningen är rekordstor i år och mönstrar ett 80-tal utställare.

De tunga lastbilstillverkarna; Volvo, Scania, Mercedes MAN och DAF, kommer alla finnas på plats och visa upp sina senaste nyheter tillsammans med släpvagnstillverkare, påbyggare och en mängd andra företag inom tillbehörsindustrin.

Årets Trailer Trucking Festival arrangeras under en period då flera av de tunga lastbilstillverkarna förnyat sina program. En gemensam nämnare är att det är mycket fokus på bränsle. Under festivalen kommer besökarna kunna studera alla de nyheter som finns inom detta område och ställa frågor till experter.

Givetvis presenteras och demonstreras även andra nyheter. Det kommer exempelvis arrangeras provkörningar ute på banan. Trailer Trucking Festival är med andra ord en utmärkt plats för att få ”klämma och känna” på fordonen.

Utöver själva branschdelen bjuds det på mycket annat skoj för alla lastbilsentusiaster. Nordic Trophy arrangeras i år för 40:e gången i ordningen, det blir ljusshow, Mini Nordic Trophy, veteranbilskortege, SM i krankörning, fartfyllda uppvisningar, musikunderhållning och Svempa och Boije på plats.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*