annons
Hem » Notiser » VAK startar servicecenter i Sverige
Tobias Martinsson, säljare, Stefan Björklund, vd, Markku Salo, säljare.

VAK startar servicecenter i Sverige

VAK, som grundades 1972 i Finland utanför Åbo där även den egna elementfabriken ligger, öppnar nu ett servicecenter i Sverige. Det nya servicecentret finns på Omformargatan 15 i Västerås men auktoriserade VAK-verkstäder finns över hela landet. I VAK-koncernen finns mer än 500 anställda.

– Vårt mål med etableringen av VAK Sverige är att kunden både före och efter sitt köp ska få bästa tänkbara service. Våra säljare ser till att åkarna får en produkt som verkligen passar deras behov. Tack vare VAK Eftermarknad finns tillgång till underhållstjänster, reservdelar och tilläggsförsäljning, säger Stefan Björklund, som är vd i ett pressmeddelande från företaget.

VAK är en stor aktör på den finska marknaden för temperaturreglerade bilskåp och släpvagnar och en av de dominerande tillverkarna av transportutrustning i Norden. I Sverige är VAK:s dubbla lastplan riktiga välkända sedan många år.

I VAK:s sortiment finns allt från användarvänliga och hållbara trailers, släpvagnar och skåp som FNA/FRC till produkter med hydrauliska mellanplan. Den egna link-innovationen V-Slider har gett företaget gott renommé, liksom VAK:s välkända krokutrustning.

– Vi har exporterat släpvagnar till Sverige sedan 1993, så våra konstruktioner rullar sedan många år på de svenska vägarna. Skillnaden är att vi nu finns på plats i landet och kan serva den svenska marknaden på ett helt annat sätt, fortsätter Stefan Björklund.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*