annons
Hem » Artiklar » Videorapport: Mika Auvinen vann i Skåne

Videorapport: Mika Auvinen vann i Skåne

Mika Auvinen vann ”Best in show” med sin ”Low Rider” –  Mercedes-Benz Actros 2663 dragbil med dubbla bulktrailrar – på Skåne Truckshow i helgen. Detta var första gången han deltog och det blev alltså vinst direkt. Mika var väldigt glad över priset men gladdes också av att få vara med i Ljungbyhed.

– Jag kom inte i första hand hit för att vinna utan att få vara med på denna show och träffa alla kollegor och vänner. Detta har varit en riktigt trevlig upplevelse, sa en glad Mika Auvinen efter prisutdelningen.

Skåne Truckshow slog alla tiders rekord när det gäller deltagande lastbilar i år. Över 680 bilar var anmälda och 520 bilar kom till start. Detta gör lastbilsfesten till en av de största av sitt slag i Europa. Vädrets makter var dock inte på arrangörernas sida i år och det regnade i stort sett konstant de två dagarna träffen varade. Trots detta var intresset stort och Håkan Roupé som ingår i kärntruppen som jobbar med Skåne Truckshow var positiv till att så pass många besökare ändå kom.

– Vi trodde nog inte det skulle komma så pass många som det ändå gjort. Vi hoppas på ett ok resultat men eftersom vi inte står på minus när grindarna öppnar är det ingen risk utan att vi kommer igen nästa år.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*