annons
Hem » Artiklar » Viking i Nordic Trophy
Eds Träfrakt kommer till Mantorp Park och Nordic Trophy med denna snygga Volvo FH16 750 timmerbil.

Viking i Nordic Trophy

Nordic Trophy såg dagens ljus redan 1980 och customkungen Svempa Bergendal vann den första tävling med sin banbrytande Scania SBAT111. I år avgörs den anrika tävlingen för snygga lastbilar för 40:e gången i ordningen.

Anmälningarna pågår för fullt och går nu in på sluttampen. Vi kan notera att många timmerbilar kommer delta i år. Bland alla som anmält sig deltar Eds Träfrakt med en ny Volvo FH16 750. Bilen körs av Urban Aloandersson men det är sonen Emil Aloandersson, 21 år, som anmält Volvon till Nordic Trophy. Emil kör också på åkeriet.

– Jag har ett stort intresse för detta med snygga lastbilar och det ska bli kul att få komma till Mantorp Park och träffa likasinnade, titta på deras bilar och delta i gemenskapen. För oss är det förstås extra kul att det är många timmerbilar som kommer delta, säger Emil till Trailer.

Litab Lack har lackat och Anders Augustsson har lagt vikinga-motiven. Inredningen är ”hemmagjord”, Urban har själv klätt med knappstoppat.

Vill du vara med att tävla precis som Eds Träfrakt börjar det nu bli bråttom att skicka in din anmälan. Vi kommer att ha plats för omkring 400 Nordic Trophy-bilar men bara 160 utav dessa utses som tävlande. Övriga deltar ändå i festen men utom tävlan.

Du som är intresserad av att delta kan skicka in din anmälan på Trailer.se under fliken Event-Nordic Trophy 2019-Anmälan Nordic Trophy. Anmälningsavgiften är 500 kronor. Är du Trailerprenumerant bjuder vi på anmälningsavgiften.

Nordic Trophy arrangeras i år på Trailer Trucking Festival på Mantorp Park fredag-lördag 30-31 augusti.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*