annons
Hem » Artiklar » 10 000 Volvolastbilar i Sverige rullar nu med serviceavtal

10 000 Volvolastbilar i Sverige rullar nu med serviceavtal

Sedan 2010 har antalet serviceavtal nästan fyrdubblats. I ett pressmeddelande berättar Volvo Lastvagnar Sverige att tre av fyra lastbilar säljs med serviceavtal. Nu har det 10 000:e aktiva avtalet tecknats av FKS Transport, ett åkeri inom anläggningsbranschen i Stockholmsområdet.

FKS Transport AB är ett åkeri som varit verksamt i Stockholmsområdet sedan 2008. FKS Transport förmedlar lastbilar och maskiner och har i dagsläget ett 80-tal fordon varav 40-talet i egen regi med anställd personal. Alla tunga lastbilar är Volvo.

Företagets fokus har varit anläggningstransporter sedan starten, och just nu håller man på att även bygga upp sin entreprenadverksamhet. FKS Transport har ända sedan köpet av den första lastbilen 2008 haft serviceavtal. Under årens lopp har företaget vuxit både organiskt och genom förvärv och idag har företaget serviceavtal för alla sina lastbilar.

– Jag tycker att de främsta fördelarna är dels kostnadskontroll, genom att vi får ett jämnt flöde av kostnader vilket underlättar att hålla budgeten, och dels den fina service vi får genom Volvo Action Service om något problem skulle dyka upp akut oavsett tid på dygnet säger Fredrik Karlén, VD för FKS Transport. 

– Kostnadskontroll, ett bekymmersfritt ägande och möjligheten att dra nytta av ny teknik som uppkopplade lastbilar, är generellt de stora fördelarna enligt våra kunder, berättar Helena Sundqvist, chef för tillgänglighetstjänster och serviceförsäljning på den svenska marknaden. 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*