annons
Hem » Artiklar » 13 177 besökte Trailer Trucking Festival

13 177 besökte Trailer Trucking Festival

När branschen samlade för årets största lastbilsevent i Sverige – Trailer Trucking Festival på Mantorp Park –  blev det också en stor publik. Under de två dagarna var det totalt 13.177 personer som besökte mässan.

– Det är en oerhört glädjande publiksiffra. Jämfört med för två år sedan är det en ökning med cirka tio procent och jag har fått många positiva kommentarer av både besökare och utställare, säger Anders Blomgren som är projektledare.

De många besökarna passade på att se en stor del av de nyheter som branschen har att erbjuda just nu. Något som är lite speciellt för detta event är provkörning runt Mantorps korta slinga och det var hundratals besökare som tog tillfället i akt att köra lastbilar i de provkörningar som Volvo, Scania, DAF, MAN och Allison arrangerade.

Omkring 400 bilar deltog i Nordic Trophy som fick en ny vinnare i Micke Malmbergs Åkeri från Visby. Och som det framgår av bilden var det en stor del av publiken som stannade kvar och bevittnade den mäktiga prisutdelningen som avslutade årets Trailer Trucking Festival på Mantorp Park.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*