annons
Hem » Artiklar » Härstannarsverige sprider sig
Stefan Nyträsk Allservice & Transport
Tusentals chaufförer är engagerade i manifestationen ”Här Stannar Sverige”. Två gånger per dygn stannar de en kvart i en fredlig protest.

Härstannarsverige sprider sig

Här stannar Sverige sprider sig. Taxiförare, lokförare och busschaufförer sluter upp med lastbilschaufförerna i den stora protesten. Nu på lördag körs korteger på en rad orter runt om i Sverige. Se listan: http://www.trailer.se/harstannarsverige-stannar-inte/

Här stannar Taxi för Sverige är en svensk supportgrupp och det finns supportgrupper i både Finland, Norge, Danmark, Nederländerna och Tyskland.

På gruppens facebooksida finns flera inlägg från både Sverige och supportgrupperna.

Johan Granlund twittrar om Dalarnas lastbilskonvoj som körs från Borlänge klockan 11.30 , längs E16 till Falun. ”1000 2m ekipage med 25 m lucka blir en konvoj på 5 mil”.

Håkan Eriksson stannade med lok och ett helt set med godsvagnar. Han har lagt upp bilder på #HÄRSTANNARSVERIGE! facebooksidan. ”Här stannar jag med kundens vagnar i 15 minuter. Han får vänta de är viktiga saker på G.”, skriver han

Jörgen Lindberg stannade med privatbilen och avbröt julhandlandet. ”Får bli 15 minuter på Torp i Uddevalla mä fru å dotter för en bättre framtid”, skriver han på Facebook.

Daniel Ahl kör buss. Han skriver på Facebook: ”Lite sent upplagd men även vi bussisar stöder kampen, i mån av möjlighet!”

Håkan Klingborg har gjort ett inlägg som tycks vara inifrån en av Polisens bilar. ”Trafikpolisen tar en kvart i Spekeröd. Här stannar Sverige.” skriver han.

Magnus Johansson stannade även om han hade problem. Så här skrev han på Facebook ”Stopp, helt ärligt så vet jag inte riktigt var jag är:)”

Greve af Bringsgärde passade på att puffa för kortegerna i morgon lördag. Han skrev på Facebook: ”

Sista 15min bilden från mig! Imorgon blir de demonstrationståg i Varberg sen är jag ledig till den 7 Januari….

God Jul och gott nytt alla kollegor där ute!”

Åke Pettersson förskonade oss från en bild. Så här skrev han på Facebook: ” ‪#‎HÄRSTANNARSVERIGE‬ ( Ingen bild , sitter på dass. )”

Här stannar Taxi för Sverige är en svensk supportgrupp och det finns supportgrupper i både Finland, Norge, Danmark, Nederländerna och Tyskland.

http://www.trailer.se/harstannarsverige-stannar-inte/

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*