annons
Hem » Notiser » Sex gripna för dieselstöld

Sex gripna för dieselstöld

En företagare i Linderöd tröttnade på upprepade dieselstölder så han bestämde sig för att larma sina fordon. Natten till idag gick larmet i en av lastbilarna och han ringde Polisen samtidigt som han körde till företaget. Väl där kunde han se hur tanklocket var uppbrutet.

Han ringde Polisen och rapporterade samtidigt som han körde runt och spanade. Efter en stund hittade han en misstänkt bil parkerad undanskymt på gångavstånd från företaget. Han blockerade bilen tillsammans med en granne och Polisen kom.

De kunde gripa sex misstänkta män, 23 till 35 år, direkt på platsen efter att ha hittat 30-50 liter stulen diesel och slangar och dunkar som de kastat ifrån sig i skogen.

– Polisen spårade med hund från lastbilen och ner till personbilen där jag hade tagit dem, längs med vägen låg det sopsäckar som de haft slang och dylikt i, de backade undan ett tag medan jag ringde, då hade de kastat ut dunken och slangen, berättar företagaren i en intervju på kristianstadsbladet.se.

Han är nöjd med polisens insats.

– Det känns bättre att få tag i dem som har gjort det, jag får tacka polisen som ställde upp, avslutar han på web-platsen..

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*