annons
Hem » Notiser » Alltransport i Linköping flyttar in hos PG Lots

Alltransport i Linköping flyttar in hos PG Lots

AT Kran

Vid årsskiftet flyttar Alltransports linköpingskontor in hos PG Lots på Idögatan i Linköping. Samtidigt flyttar även Alltransports dotterbolag Sanero och Wilssons Åkeri in i nybyggt garage på samma adress.

PG Lots bygger just nu ett nytt garage för nio lastbilar samt lager på Idögatan 14 i Linköping. Byggnaden om är på 250 m2 ska stå klar i januari 2016. Garaget är uthyrt till Alltransports dotterbolag Sanero och Wilssons Åkeri. Lagerdelen ska PG Lots bruka själva, då man under den senaste tiden sett en kraftig expansion på sina lager- och logistiktjänster.

Parallellt med nybygget anpassas lokaler i den befintliga fastigheten på Idögatan till Alltransports linköpingskontor som redan nu i december 2015 kommer flytta sin verksamhet dit. Dessutom kommer andra lokaler i fastigheten färdigställas som kontor och personalutrymmen för Sanero och Wilssons Åkeri.

– Vi ser mycket positivt på att få in en seriös aktör som Alltransport och några av dess dotterbolag som hyresgäster här hos oss. Samarbetet är långsiktigt och vi ser många synergieffekter som kommer gynna båda parter, säger Mikael Carlsson, vd på PG Lots.

– Alltransport fortsätter satsningen i Linköpingsområdet och vi ser verkligen fram emot nya lokaler i ett bättre område av Linköping. Vi ser också många naturliga områden där parterna kan samarbeta och skapa mervärden för våra kunder, säger Henrik Åkerström, vd på Alltransport.

Vid årsskiftet flyttar även G:sons åkeri, som är delägare i Alltransport, in hos PG Lots med sin verksamhet. G:sons åkeri är bland annat transportör för JetPak med verksamhet både i Linköping och Norrköping.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*