annons
Hem » Notiser » Robust arbetsbelysning för tuffa miljöer

Robust arbetsbelysning för tuffa miljöer

BriodLights lanserar nu Enrich Heavy Duty, en serie kraftfulla arbetsljus för de mest krävande miljöer. Med ett kraftigt dämpande antivibrationsfäste klarar arbetslamporna skakningar och stötar utöver det vanliga, berättar importören Abkati i en pressrelease.

Stabil heavy duty

Arbete i utsatta miljöer ställer stora krav på tålig arbetsbelysning. BriodLights Enrich HD är storebror till Enrich-serien och särskilt utvecklade för att klara kraftiga vibrationer, damm och vatten. På samma sätt är arbetslamporna utformade för att vid behov kylas ner snabbt.

Effektivt antivibrationsfäste

BriodLights Enrich HD arbetsbelysning är enkel att montera med rostfria skruvar och ett effektivt antivibrationsfäste med gummibussningar som motstår kraftiga yttre påfrestningar. Den robusta arbetslampan har IP-klassning IP69K och DT-anslutning.

-Yttre påverkan som upprepade och kraftiga skakningar kan lätt skada arbetslampor. BriodLights Enrich HD är en serie arbetsljus som tack vare högdämpande gummibussningar i fästet motstår vibrationer mycket bra och därmed kan användas i de allra flesta applikationer, säger Henrik Fransson, produktchef belysning på Abkati.

Temperaturkontrollsystem

Arbetslampan är utrustad med ett avancerat temperaturkontrollsystem som automatiskt minskar ljusstyrkan och skyddar lampan vid risk för överhettning, något som är särskilt viktigt vid stora yttre påfrestningar.

BriodLights är ett modernt varumärke som står för innovativa och kvalitetssäkrade belysningsprodukter till ett slagkraftigt pris.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*