annons
Hem » Artiklar » Miljö » Peugeot Partner för eldriven närdistribution

Peugeot Partner för eldriven närdistribution

Nya Peugeot e-Partner är presenterad och Peugeot släpper nu de 500 första svenska produktionsplatserna för förtursbokning.

– Det har varit ett fantastiskt mottagande av nya Peugeot e-Partner på den svenska marknaden. Fler och fler företag ser fördelarna med att köra en elektrisk transportbil från Peugeot, inte bara med tanke på den ljud- och vibrationsfria körupplevelsen men också den totala ägandekostnaden som ofta är lägre än motsvarande dieselbil, vilket beror på låga drift- och servicekostnader. Flera kunder har själva önskat att få boka produktionsplatser i ett tidigt skede. Nu väljer vi att möta dessa önskemål, säger Patrik Hansson, transportbilsansvarig för Peugeot Sverige, och fortsätter:

– Därför släpper vi nu de 500 första produktionsplatserna till ett exklusivt lanseringserbjudande. Dessutom väljer vi att belöna det tidiga intresset med en förtursrabatt på 10 000 kronor.

Nya Peugeot e-Partner erbjuder en räckvidd på upp till 275 kilometer (WLTP) utan att kompromissa med lastvolymen, som är densamma som i den uppskattade versionen med förbränningsmotor. Lastvikten är upp till 800 kg, beroende på utrustning, och dragvikten på upp till 750 kg.

– Peugeot har inte kompromissat på något vis för att göra nya Peugeot e-Partner 100 % elektrisk. Varken när det gäller utrymmen eller flexibilitet. Det är något våra kunder uppskattat och därför är intresset också väldigt stort, säger Patrik Hansson.

Nya Peugeot e-Partner lanseras på bred front i Sverige under hösten. Men redan nu släpper Peugeot de 500 första produktionsplatserna. Priset för nya Peugeot e-Partner kommer att starta på 329 900 kronor (lanseringspris, innan avdragen klimatbonus på upp till 70 000 kronor). Då ingår dessutom laddbox inklusive 11 kW fast laddkabel, installation och serviceavtal.

– Det känns väldigt roligt att kunna möta det stora intresset för nya Peugeot e-Partner med ett riktigt bra pris men också med en helhetslösning med både laddbox och serviceavtal. Något som gör övergången till en elektrisk transportbil ännu smidigare för transportbilsföraren, säger Patrik Hansson.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*