annons
Hem » Notiser » Abkati firar 90 år som grossist

Abkati firar 90 år som grossist

År 2019 firar Abkati 90 år som grossist inom tillbehör till tunga fordon och maskiner. Abkatis 90-årsjubileum kommer att firas den första veckan i december 2019 för att hylla företagets historia och berätta för omvärlden vilka vi är idag och delge våra ambitioner för framtiden, berättar företaget i ett pressmeddelande.

Det har hänt mycket inom fordonsindustrin de senaste 90 åren. Landskapet har kontinuerligt förändrats med ökade behov av transporter och mer storskaligt arbete i skog och mark som ställt nya krav på fordon och maskiner. Där har Abkati varit en partner som gärna lyssnat på såväl återförsäljare och påbyggare som slutanvändare och anpassa sitt utbud och sina tjänster därefter. Fordonsbranschen står nu inför en utveckling med eldrivna och självkörande fordon, en spännande resa Abkati självklart är med på.

– Det är en ynnest att få arbeta på ett bolag med så mycket historia och erfarenhet. Nu tar vi vårt samlade kunnande in i framtiden samtidigt som vi gör stora satsningar på nya lokaler, lagerhanteringssystem och digitala lösningar så att vi står stabilt i 90 år till, säger Johan Johnsson, VD Abkati.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*