annons
Hem » Notiser » Abkati och Gylle Mec satsar på LED-belysning

Abkati och Gylle Mec satsar på LED-belysning

Efter att ha samarbetat i många år, fördjupar nu Abkati samarbetet med Gylle Mec och blir från och med 1 mars 2021 en av två exklusiva distributörer av Gylle Mecs originalprodukter på den svenska marknaden.

– Vi har stort förtroende för dessa två bolag och ser härmed möjligheten att i större mån kunna fokusera på det vi är bäst på – produktion och produktutveckling. Samtidigt som våra samarbetspartners fullt ut kan engagera sig i kundkontakt och försäljning, säger Per Malmqvist, VD på Gylle Mec.

Med lång erfarenhet och nära kontakt med marknaden, vet Gylle Mec vilka produkter som kunderna efterfrågar. Då man själva i stor utsträckning står för produktutvecklingen och all slutmontering, besiktning och kontroll sker i Sverige, har man möjlighet att säkra kvaliteten och ge kunderna det de vill ha.

Även Johan Johnsson, VD på Abkati ser fram emot det utökade samarbetet:

– Att Gylle Mec står för de bästa produkterna när det kommer till positions- och sidomarkeringsljus är det ingen tvekan om. För oss på Abkati är det väldigt viktigt att erbjuda de bästa produkterna och därför är vi oerhört glada och stolta över att vara en av två exklusiva distributörer på den svenska marknaden.

Gylle Mec grundades 1946 i Borlänge och är tillverkare av positions- och sidomarkeringsljus med gummifot. Produkter är i första hand avsedda för lastbilar, traktorer, skogsmaskiner och liknande fordon.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*