annons
Hem » Notiser » Aditro Logistics och Airmee i strategiskt samarbete
Aditro Logistics AB

Aditro Logistics och Airmee i strategiskt samarbete

Aditro Logistics AB inleder ett samarbete med Airmee för omlastning och distributionslösningar från enheterna i Jönköping. Airmee är ett logistik-startup inom last-mile distribution som optimerar logistikflottor i realtid med ny egenutvecklad teknologi och maskinlärning.

Enligt ett pressmeddelande är det för att säkerställa en fortsatt geografisk expansion av Airmees hemleveranstjänst till Göteborg och Malmö som samarbetet inletts. Lösningen innebär att Aditro Logistics 3PL-lager blir omlastningscentral för Airmees gods för hemleverans. Detta medför att Airmee får ett effektivt nätverk och därmed ännu effektivare ledtidssetup får sina hemleveranser i Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Genom detta samarbete kan vi uppnå väldigt sena cut-off tider för hemleveranser dagen efter från Jönköping till Sveriges alla större städer, och samtidigt som vi kan bistå Airmee med ett effektivt nätverk, säger Johan Andersson, Regionschef syd Aditro Logistics.

Enligt Airmees vd Julian Lee är samarbetet också en viktig del i företagets arbete med att utveckla hållbara transporter genom att slå samman olika parters flöden på så få fordon som möjligt.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*