annons
Hem » Notiser » Alla korvmenyer på Circle K får vegetariska alternativ

Alla korvmenyer på Circle K får vegetariska alternativ

Circle K fortsätter att utveckla sitt utbud av vegetariska rätter och lanserar nu vegetariska alternativ till alla korvmenyer. I ett pressmeddelande skriver företaget att man vill att det ska vara lika gott och enkelt att hitta vegetariska favoriter längs vägarna. Oavsett om det är en Dubbel French Hot Dog, Tunnbrödsrulle eller en Dubbel Klassiker finns således nu ett vegetariskt menyalternativ med vegansk korv från Peas of Heaven, gjord på ärtprotein.

Satsningen är en del av konceptet Vego-Vägar, som går ut på att göra det enklare för kunder att hitta vegetariska alternativ på Circle K:s stationer. Kalla vegetariska, veganska och lakto-ovo-vegetariska rätter samlas på en särskild grön hylla i kyldisken och varma menyer som går att få vegetariska markeras med det gröna Vego-vägar-lövet på Circle K:s stationer.

– Korv är ju en riktig storsäljare hos oss, så därför är det jättekul att nu kunna erbjuda våra kunder möjligheten att välja korv från både djur- och växtriket till alla våra populära korvmenyer. Vi vill göra det enkelt för alla som reser längs vägarna att hitta något som passar just dem. Nu har vi ännu fler alternativ för de som vill undvika kött eller för de som bara vill prova något nytt, säger Sara Rencrantz, Senior Category Manager Food på Circle K Sverige.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*