annons
Hem » Artiklar » Anmälan till Nordic Trophy öppnad
Årets Nordic Trophy äger rum på Trailer Trucking Festival på Mantorp Park, fredag-lördag den 27-28 augusti.

Anmälan till Nordic Trophy öppnad

Idag öppnar vi anmälan till 2021 års Nordic Trophy. Tävlingen avgörs i samband med Trailer Trucking Festival på Mantorp Park, fredag-lördag den 27-28 augusti.

Planeringen inför evenemanget pågår just nu för fullt. Årets Nordic Trophy skulle under normala förhållanden ha blivit den 42:a tävlingen i ordningen sedan starten 1980. Men eftersom 2020 års tävling blev inställd är det istället den 41:a Nordic Trophy-tävlingen som vi nu står inför.

Nu håller vi alla tummar för att Trucking Festival ska gå att genomföra i år. Givetvis följer vi noga pandemins utveckling och folks liv och hälsa kommer alltid sättas i första rummet. Men får vi så kör vi!

Bland dem som anmäler sig kommer 150 bilar att utses till Utmanarklassen av Trailers arrangörsteam och tävla tillsammans med de tio bilarna i Mästarklassen. 140 av de 150 utmanarna utses på förhand. De sista bilarna i Utmanarklassen utses sedan på plats på Mantorp Park genom att arrangörsteamet delar ut tio joker-platser till tävlingen. Alla övriga deltar ändå i festligheterna men utom tävlan. Totalt kommer vi ha plats för omkring 400 bilar på Mantorp Park.

Vill du vara med och tävla i Nordic Trophy anmäler du din bil här på Trailer.se under fliken Event https://www.trailer.se/nordic-trophy-2021/

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*