annons
Hem » Notiser » BDX med i Fair Transport

BDX med i Fair Transport

För att synliggöra sitt hållbarhetsarbete och visa att de är beredda att ta sitt ansvar har BDX Företagen gjort åtagandet för Fair Transport.

– För oss är Fair Transport både ett ställningstagande samtidigt som det är överlevnadsfråga för hela branschen att arbeta med de här frågorna. Vi ser en ökning i kraven från våra kunder gällande ett hållbart förhållningssätt, samtidigt hoppas vi att kraven från kunderna ska öka ytterligare. De företag som inte jobbar hållbart kommer att halka efter, de blir inte valbara helt enkelt. Som en stor aktör inom transport- och logistiksektorn har vi möjligheten att göra skillnad och det gör vi genom åtagandet i Fair Transport, säger Fredrik Persson, vd BDX Företagen i ett pressmeddelande.

– Att en så stor och viktig aktör som BDX Företagen väljer att göra åtagandet för Fair Transport är glädjande och viktigt både för branschen och för samhället. Många åkeriföretag ligger långt fram i sitt hållbarhetsarbete och det är hög tid att det synliggörs och värdesätts i upphandlingar, säger Rickard Gegö, vd, Sveriges Åkeriföretag.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*