annons
Hem » Notiser » Billigare lampor från Hella

Billigare lampor från Hella

Nu lanserar Hella sitt mellanprissortiment av lyktor och arbetsstrålkastare specifikt riktat mot äldre fordon. Hella Valuefits produktsortimentet är en reparationslösning för äldre fordon med lägre andrahandsvärde, och för konvertering från halogenglödlampor till lysdioder. Lyktorna uppfyller alla viktiga kvalitetskrav inom den fria reservdelshandeln utan att för den skull komma upp i premiumprodukternas prisklass.

I serien ingår arbetsstrålkastare, enfunktionslyktor och flerfunktionslyktor som kan bidra till att förlänga livscykeln för gamla lastbilar, släpvagnar, jordbruksmaskiner och entreprenadmaskiner,

Tyngdpunkten ligger vid runda och ovala LED-arbetsstrålkastare. Det klara strålkastarglaset har reflektoroptik och högeffektsdioderna som ger ett ljusflöde på upp till 1050 lumen. Alla LED-arbetsstrålkastare klarar nedsänkning i vatten (IP 67) och har testats enligt ECE-R10.

I produktprogrammet enfunktionslyktor ingår gummiarmslyktor med olika former och vinklar, sidomarkerings-, breddmarkerings- och positionslyktor med och utan inbyggda reflexer, skyltbelysningslyktor med LED- och glödlampsteknik och högt placerade LED-bromsljus.

LED-flerfunktionslyktor med upp till 5 ljusfunktioner möjliggör en ekonomisk övergång från glödlampor till lysdioder. Dessutom innehåller Hella Valuefit-programmet LED-lyktserier i runt utförande med diametrarna 95 mm, 122 mm och 140 mm. Utöver detta finns serier med rektangulära och kvadratiska LED-lyktor.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*