annons
Hem » Notiser » Bring blir nordisk logistikleverantör för Elgiganten

Bring blir nordisk logistikleverantör för Elgiganten

Elgigantens ägare – norska Elkjöp – väljer Bring som nordisk post- och logistikleverantör. Därmed utökar hemelektronikkedjan samarbetet med Bring till att förutom Norge och Danmark, även omfatta Sverige och Finland.
Elkjöp är en av de ledande aktörerna inom elektronik i Norden med fotfäste i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Detta är också hemmaområdet för den nordiska logistikleverantören Bring, som nu har tecknat ett treårigt avtal med Elkjöp.
Elkjöp investerar och satsar stort på stabila och förbättrade distributionslösningar till sina kunder med nya tjänster och leveransalternativ. Bland annat framhåller Elkjöp goda logistiklösningar och leveransalternativ som ger nöjda slutkunder, som skäl till att bolaget väljer Bring som post- och logistikleverantör.
– Elkjöp har valt Bring som vår nordiska partner för postpaket och brevleveranser för att de har en framåtriktad hållning och fokus på att kunden alltid ska vara nöjd, säger Andreas Thimour, Head of Development & Distribution i Elkjöp. Bring har under många år levererat en stabil, kvalitetssäker och effektiv lösning för oss i Norge och Danmark. Nu ska vi med stor styrka arbeta tillsammans för att bygga ut en ännu bättre och mer effektiv infrastruktur som fundament för nya tjänster med kunden i centrum. Det ger ännu bättre köp- och leveransupplevelse för slutkunden.
Elkjöp har som uttalad ambitionsnivå att bli ”en av jordens mest kundorienterade kedjor”. Av det skälet upplever Bring det som en stor fjäder i hatten att bli vald som partner för hela Norden. Elkjöp är redan innan det utvidgade samarbetet en betydande kund i koncernen, och har haft flera år med nära samarbete och utveckling av tjänster tvärs över gränserna.
– Vi är stolta över att Elkjöp nu förstärker det goda samarbetet och väljer Bring som nordisk totalleverantör inom paketförsändelser i Norden, säger Gunnar Henriksen, koncerndirektör för e-handel i Bring/Posten Norge. Näthandel är ett viktigt tillväxtområde för Bring/Posten Norge och konsumenterna handlar gränslöst. Avtalet är en bekräftelser på att vi levererar attraktiva konsumentorienterade lösningar som hjälper våra kunder att lyckas med sin verksamhet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*