annons
Hem » Artiklar » Bring Frigo får tyskt ägande

Bring Frigo får tyskt ägande

Posten Norge AS och tyska investmentbolaget Aurelius har idag tecknat avtal om försäljning av aktierna i Bring Frigo AB med underliggande företag till Aurelius. Försäljningen förutsätter godkännande av Konkurrensverket i Sverige.

Aurelius ser stora möjligheter i Bring Frigo-koncernen i framtiden.

– Marknaden för temperaturkontrollerad logistik växer, även om verksamheten har påverkats avsevärt av Covid-19-pandemin det senaste året. Som specialiserad investerare ser vi att Aurelius kan tillföra ett stort värde till verksamheten genom att hjälpa ledningen att hantera befintliga utmaningar och förverkliga framtida potential för förbättringar. Vi är glada att välkomna Bring Frigo till Aurelius Group, säger Leif Lupp, vd för Aurelius Nordics, i ett pressmeddelande.

Bring Frigo AB anser att Aurelius är väl positionerad för att ta företaget vidare och förbättra och utveckla verksamheten ytterligare på en konkurrensutsatt marknad.

– Vi ser fram emot att fortsätta utveckla Bring Frigo som ett starkt specialföretag inom matlogistik, och tillsammans med Aurelius förverkliga vår ambitiösa affärsplan för att möta våra kunders behov. Med nyutvecklade tjänster för en hållbar värdekedja vill vi stärka vår position som den ledande aktören i Norden, säger Peter Haveneth, vd för Bring Frigo AB.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*