annons
Hem » Notiser » Bring i Vårgårda får ny platschef

Bring i Vårgårda får ny platschef

På onsdag den här veckan lämnar Magnus Nilsson sin operativa befattning som ansvarig för produktion inrikes och platschef på Bring Freight Forwarding i Vårgårda. Ny platschef blir Camilla Nilsson.
Magnus Nilsson lämnar sin befattning som platschef hos Bring i Vårgårda för att istället börja på Falks Markentreprenad i Vårgårda och arbeta med diverse ledningsfrågor.
– Jag kommer fortsättningsvis att vara styrelseledamot i såväl Bring Freight Forwarding AB som i Bring Åkeri AB, säger Magnus Nilsson till Trailer.se. För att överlämningen till berörda personer ska gå så lätt som möjligt kommer jag att finnas tillgänglig det kommande halvåret för avstämningar och möten i den mån det behövs.
Falks Markentreprenad har i dagsläget ett 20-tal anställda och en årsomsättning på 50 miljoner kronor.
– Falks Markentreprenad har varit delägt av Regere, som är det bolag som jag och Åke Jacobs ägde och som kontrollerade aktiemajoriteten i dåvarande West Cargo koncernen, säger Magnus Nilsson. Jag kommer via eget bolag att köpa loss dessa aktier och framgent äga 10 procent i Falks Markentreprenad.
Magnus Nilsson, 43 år, har mångårig erfarenhet av transport- och logistikbranschen. Under flera år drev och ägde han – tillsammans med Åke Jacobs – LBC Vårgårda som sedermera namnändrade först till Vårgårda Logistik och därefter till West Cargo.
I slutet av 2013 sålde Magnus Nilsson och Åke Jacobs West Cargo till Bring-koncernen. Vid den tidpunkten hade bolaget 110 medarbetare och en årsomsättning på 320 miljoner kronor.
Magnus Nilsson fortsatte därefter i ledande befattningar i bolaget som även namnändrades till Bring Cargo Inrikes.
– Allt har sin tid och efter 16 år på LBC Vårgårda, Vårgårda Logistik/West Cargo/Bring har jag kommit fram till att det nu är rätt tidpunkt att gå vidare, säger Magnus Nilsson. Gamla West Cargo levererade det bästa resultatet i bolagets historia 2015 och med ny platschef i form av Camilla Nilsson känner jag mig mycket trygg i att gamla West Cargo fortsatt blir en viktig och tongivande del i ett stort och framgångsrikt Bring.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*