annons
Hem » Notiser » Chaufförer skänkte tusenlappar till cancerforskningen

Chaufförer skänkte tusenlappar till cancerforskningen

Under november var det många chaufförer som skänkte en krona per mil som de körde till kampen mot cancer. Trailer har tidigare skrivit om tre chaufförer som var med i insamlingen och vi kan nu redovisa resultatet av deras engagemang.

Mia Hallin som kör för Tusab i Skummeslövsstrand kom upp i 1040 mil. Hon valde att ge 520 kronor till Barncancerfonden och 520 kronor till Cancerfonden.

Zebastian Aurell som kör för Skurups Åkeri & Schakt kom upp i 948 mil och skänkte ett avrundat belopp på 1000 kronor till Cancerfonden.

Zolle Simon på Palms Åkeri i Trelleborg körde in 1055 mil under november. Även han avrundade uppåt och gav 1100 kronor till Prostatacancerförbundet. I detta fall hade åkaren lovat att skänka det dubbla beloppet som Zolle kom upp i vilket gav ytterligare 2200 kronor till kampen mot cancer.

Exakt hur många chaufförer som körde in milpengar till cancerforskningen är svårt att få grepp om. Fenomenet lär i alla fall ha dykt upp redan förra året och har fått många chaufförer att så hedersamt engagera sig i kampen mot cancer.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*