annons
Hem » Artiklar » Chaufförer sökes till nästa säsong av Svenska Truckers
Simon Lundman från Piteå under inspelningen tillsammans med inslagsproducent Sara Hamlin och fotograf Frida Norling på produktionsbolaget Alaska Film & TV. Foto: Joachim Cruus

Chaufförer sökes till nästa säsong av Svenska Truckers

Genom Svenska Truckers som gick på i TV 3 och Viafree tidigare i år fick hela Sverige följa med i lastbilschaufförens spännande vardag. Programmet är ett initiativ av Sveriges Åkeriföretag som nu planerar för en andra säsong. Därför efterlyses fler skickliga och karismatiska chaufförer som kan tänkas visa upp sin vardag framför kamerorna.

Kravet för att ha en chans att vara med är att man är medlem i Sveriges Åkeriföretag eller kör för ett företag som är medlem.

Svenska Truckers är SÅ:s största kommunikationssatsning någonsin och så här sa Rickard Gegö, vd på Sveriges Åkeriföretag, inför första säsongen:

– Vi vill tillsammans med TV3 på ett underhållande och spännande sätt visa hur åkerinäringen fungerar och vad den har att erbjuda. Så här krasst är det; utan lastbilen stannar Sverige. Jag tror inte att gemene man inser hur beroende samhället är av en väl fungerande åkerinäring och logistik.

Den som vill vara med i nästa säsong av Svenska Truckers hittar mer information och kontaktuppgifter här

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*