annons
Hem » Notiser » Chaufförernas mil-insamling tickar mot 1,5 miljoner

Chaufförernas mil-insamling tickar mot 1,5 miljoner

Chaufförernas mil-insamling till förmån för Barncancerfonden tickar just nu mot 1,5 miljoner. I skrivande stund är insamlingen uppe i 1 451 982 kr. Initiativtagaren Christer Tynell har svårt att tro siffrorna.

– Vem kunde ana detta? Det är omtumlande och jag är jätteglad att det fallit så väl ut, säger han.

Christer är noga med att poängtera att detta är en manifestation från hela branschen och är stolt över den gemenskap yrkeskåren har visat i samband med insamlingen.

– Det var många som satt och följde insamlingen i söndags för att se när den tickade över 1 miljon. Jag var en av dem. Det var en mäktig känsla, säger Christer.

Nu siktar chaufförerna i Facebook-gruppen ”Vi som kör för Barncancerfonden” mot att göra detta till en årlig tradition i september för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Insamlingen pågår till månadens slut men många sätter in sina belopp till idag med anledning av att Barncancergalan sänds ikväll på Kanal 5 och Dplay. Kanske blir det ett inslag om chaufförernas insamling… Representanter för Barncancerfonden har i alla fall sökt chaufförer och lastbilar för filminspelning under helgen som gick.

P.s. Nu är insamlingen uppe i 1 453 182 kr…

 

Läs mer:

Över 1300 lastbilar kör för Barncancerfonden

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*