annons
Hem » Notiser » Claessons transport byter namn

Claessons transport byter namn

Tempcon Groups dotterbolag Claessons transport i Ljungby har bytt namn till Tempcon Ljungby. Samtidigt flyttar man till nya lokaler på Näsvägen 4 i anslutning till den av systerbolaget Tommy Nordbergh åkeri öppnade verkstaden. Namnbytet sker efter en tids förändringsarbete för att tydliggöra en nysatsning med förändrad organisation. Samtidigt blir man ännu tydligare i att man är en del av Tempconfamiljen.

Sedan tidigare har bolaget ett distributionsnät som täcker större delarna av Småland och Halland kompletterat med trafik till och från Skåne. Till detta kommer systerbolagens linjenät vilket innebär att man löser uppdrag som sträcker sig över hela Norden och ända ner till BeNeLux-länderna.

-Bolaget har ju en drygt 15 år lång historia så namnbytet nu ska ses lite som en nystart. Samtidigt blir vi ännu tydligare i vårt erbjudande till marknaden då vi skräddarsyr uppläggen för våra kunder och målsättningen är även fortsättningsvis att hålla en hög lägstanivå vad gäller servicen till dem, säger Rickard Granqvist, vd på Tempcon Ljungby, i ett pressmeddelande.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*