annons
Hem » Notiser » DAF-bärgare till 08 Bilbärgning

DAF-bärgare till 08 Bilbärgning

När 08 Bilbärgning. som kör för Falck Räddningskår i Stockholmsregionen, skulle investera i fler bärgningsbilar föll valet på en komplettbil från JB Trailer AB. Det handlar om en bärgningsbyggnation som byggs på ett DAF LF chassi som gör att det blir den bästa lastvinkeln och ett otroligt smidigt arbetsfordon.

– Det är riktigt kul att våra kunder återkommer när det är dags för att utöka sin fordonsflotta och nu har vi fått äran att leverera en fjärde bärgningsbil till 08 Bilbärgning, detta är ett bevis på att vi har tagit fram en bärgningsbil som kunderna är nöjda med, säger Mattias Blomberg VD JB Trailer AB i en pressrelease från företaget.

– Det var dags att investera i ytterligare bärgningsfordon och valet föll återigen på en bil från JB Trailer, vi är sedan tidigare mycket nöjda med servicen och att byggnationerna fungerar felfritt under många år så valet var enkelt, kommenterar Gert ”Nutte” Törngren VD för 08 Bilbärgning AB

JB Trailer AB firar 20 års Jubileum i år och Eurotechnik, där byggnationerna tillverkas, har tillverkat bärgningsbilar i 35 år. 2019 blev Eurotechnik utnämnt till årets företag.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*