annons
Hem » Notiser » DAF-prylar i ny onlinebutik

DAF-prylar i ny onlinebutik

DAF går ut ed en helt ny varukollektion i en helt ny onlinebutik för dig som gillar DAF. I den specialutformade nya DAF-kollektionen finns ett brett utbud av artiklar för män, kvinnor och barn. Både för informella aktiviteter och för affärsaktiviteter.

DAF-kollektionen 2021 består av kläder (från t-shirts, polotröjor och huvtröjor till kepsar, jackor och strumpor), och även ett stort utbud av tillbehör som robusta väskor, solglasögon, klockor och lyxiga, slitstarka DAF-skinnprodukter.

Barn och företag
I barnkollektionen ingår kläder, roliga fönsterklistermärken, kepsar, gosedjur och babyartiklar. Det kompletta utbudet av företagsartiklar omfattar bland annat en serie bärbara datorer, pennor, laddningstillbehör och trådlösa öronsnäckor.

DAF-modeller i olika skala
I DAF:s onlinebutik finns inte mindre än 18 modeller i olika skala från både Tekno och WSI. I det detaljerade sortimentet ingår släpvagnar, lastbilar, en tippvagn, låglastare och ett bärgningsfordon. Särskilt iögonfallande är den detaljerade 1:50-modellen av den klassiska DAF A1600 och en 1:50 svart XF-dragbilen i begränsad utgåva.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*