annons
Hem » Notiser » DAF utökar funktionerna för DAF Connect

DAF utökar funktionerna för DAF Connect

DAF Trucks lägger till nya funktioner i den onlinebaserade plattformen DAF Connect för vagnparkshantering. Webbutiken gör det möjligt att hantera DAF Connect-prenumerationer med bara ett klick samtidigt som den öppna plattformen nu garanterar enkel integrering av programvara för vagnparkshantering från tredje part.

En ny funktion är enligt ett pressmeddelande en webbutik som hjälper transportföretag att hantera sina DAF Connect-prenumerationer med bara ett klick. Därför kan kontrakten utökas med ytterligare tjänster online, vilket ökar användarvänligheten och effektiviteten. 

– Webbutiken gör det mycket enkelt att hantera prenumerationer. På instrumentpanelen finns en snabböversikt över vilka program som kan köpas eller utökas, säger Jorg Wijnands, chef för marknadsföring på DAF Connect.

En annan nyhet är förbättringen av DAF Connects öppna plattform. DAF Connect bygger på tillförlitliga partnerskap med utvalda tredjepartstillverkare och innehåller nu stöd för enkel integrering med befintliga vagnparks- och transporthanteringssystem.

Den öppna plattformen gör det också möjligt för betrodda tredjepartsleverantörer av vagnparkshantering att hämta data direkt från Connect. Detta minskar antalet dyra maskinvarumoduler i fordonet och möjliggör plug-and-play-integrering.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*