annons
Hem » Artiklar » Dags för årets träff i Ramsele

Dags för årets träff i Ramsele

Fredagen 19 och lördagen 20 september arrangeras Lastbilsträffen i hembygsparken i Ramsele. Intresset för att ställa ut bilar har varit mycket stort.

Omkring 5 000 besökte Lastbilsträffen i Ramsele 2013. Under fredagen 19 och lördagen 20 september arrangeras årets träff som blir den sjunde i ordningen. Intresset för att ställa ut bilar har varit mycket stort.
    – Vi räknar med att det blir omkring 225 bilar och sedan har vi kölista på ytterligare ett 50-tal, berättar berättar Lars-Olof Magnusson i arrangörsstaben.
    Vilka som tar hem de mest prestigefulla priserna avslöjas på lördagens prisutdelning och innan dess ska publiken också rösta på sin favorit. I fjolårets Lastbilsträff var det Juha Ristimaa och hans Scania R560 Madonna som vann både Peoples Choice och Nordpokalen (där ett tiotal värstingbilar gjorde upp om segern).
    Bland de många tävlande ska arrangörsstaben också vaska fram en bil som ska representera Lastbilsträffen på Scandinavian Truck Trophy i Oslo i slutet av november.
    I branschutställningen deltar ett 60-tal företag och bland dessa finns de stora lastbilstillverkarna.
    Lennie Hansson, känd från TV-programmet TV-kocken, kommer att vara på plats och hålla i en mattävling där representanter för både företagsutställare och åkerier deltar.
       Fredrik Lundman från Piteå och Wispers från västra Ångermanland bjuder på underhållning. Nytt då det gäller partydelen är att det fristående partytältet ersätts med ett i anslutning till den permanenta serveringen.
     När det gäller färdväg pågår ett vägarbete på väg 331 norr om Helgum. Som alternativ färdväg rekommenderar arrangörerna vägen via Sollefteå och riksväg 90 upp till Näsåker/Holafors. Härifrån är det skyltat till Lastbilsträffen i Ramsele.
    
    
    

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*