annons
Hem » Notiser » DFDS etablerar logistikcenter i Borås
dfds

DFDS etablerar logistikcenter i Borås

DFDS etablerar nytt logistikcenter i Borås. Byggnationen av den 35.000 kvm stora fastigheten påbörjas omgående för att vara redo för inflyttning i slutet av 2021.

Uppdraget för etableringen har gått till CH Square.

-Vi är väldigt stolta över att få genomföra denna etablering åt DFDS och vara en del i deras satsning att utöka sin svenska kontraktlogistikverksamhet. Borås attraktiva logistikläge matchar DFDS strategi väl och blir en bra grund för deras fortsatta tillväxtresa. Vi har haft en öppen och lösningsfokuserad dialog genom hela processen och ser nu fram emot ett lyckat gemensamt projekt, säger Peter Nilsson, vd för CH Square, i ett pressmeddelande.

– Etableringen i Borås ger oss stor potential för att ytterligare växa vår verksamhet med befintliga industrikunder och attrahera nya. Genom att bygga ett lager av den här storleken kommer vi att kunna erbjuda ytterligare lagertjänster för att täcka alla steg i kundens hela leverantörskedja. Vi ser fram emot vårt samarbete med CH Square, säger Niklas Andersson, Executive Vice President och Head of Logistics på DFDS.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*