annons
Hem » Notiser » DHL öppnar paketautomater för utlandsförsändelser

DHL öppnar paketautomater för utlandsförsändelser

Nu kan privatpersoner även skicka sina dokument och paket till utlandet via DHL Express självbetjäningsautomater.
DHL Express erbjuder nu privatpersoner möjligheten att lämna in sina dokument och paket i självbetjäningsautomater när de ska skicka internationella försändelser. Självbetjäningsautomaterna som hanterar flera olika språk finns placerade på strategiska lägen runt om i landet.
Privatpersoner kan själva välja när de vill skicka sina paket till utlandet och allt de behöver göra är att registrera och betala för paketfrakten online och sedan välja närmast utvalda internationella DHL Service Point. Detta kan var en självbetjäningsautomat eller ett bemannat ombud.
– Det är den snabbt växande e-handeln som skapar behovet av att erbjuda flera kundvänliga innovativa transportlösningar till privatpersoner, säger Ted Söderström, vd i DHL Express Sverige. Vi ser också att allt fler skickar dokument och paket internationellt vilket har inneburit att vi, i samarbete med det danska systemföretaget SwipBox, arbetat fram ett innovativt inlämningsalternativ. Vi ser mycket positivt på självbetjäningsautomater då vi kan erbjuda en större valfrihet vid leverans och inlämning av paket. Vi har dessutom planer för en fortsatt expandering av paketautomater på den svenska marknaden.
I Sverige har DHL Express 500 in- och utlämningsställen för internationella expresstransportlösningar för privatpersoner i kombination med självbetjäningsautomater som är utplacerade på strategiska platser runt om i landet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*