annons
Hem » Artiklar » Elmia Lastbil flyttas till 2022 

Elmia Lastbil flyttas till 2022 

Med anledning av utvecklingen kring Corona-pandemin, och de mötesrestriktioner som gäller tills vidare, har beslut fattats att flytta Elmia Lastbil en andra gång till den 24-27 augusti 2022. 

– Coronaviruset har fått stora konsekvenser för mäss- och mötesbranschen i en utsträckning som få kunnat föreställa sig. För de branscher och näringar där våra mässor är viktiga innebär det ett stort avbräck att inte kunna mötas på mässgolvet för att nätverka, presentera nya innovationer och göra affärer.  

– Dock kräver ett genomförande av en mässa stor framförhållning för arrangörer, utställare och andra inblandade partners. Därför tvingas vi redan nu fatta beslut om att återigen flytta fram Elmia Lastbil, säger Lotta Frenssen, vd Elmia AB. 

Eva-Marie Andersson, vd på Förlags AB Albinsson & Sjöberg som ger ut Trailer som är medarrangör i Elmia Lastbil tycker också att detta är ett tråkigt, men samtidigt inte helt oväntat beslut.   

– Just nu är tiderna osäkra och en stor mässa som Elmia Lastbil kräver en mycket lång planeringstid för att det ska bli riktigt bra. Nu siktar vi på att istället medverka till att Elmia Lastbil 2022 blir den stora branschsamling som hela lastbils-Sverige ser fram emot, säger Eva-Marie Andersson.  

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*