annons
Hem » Notiser » En ursäkt till utskälld lastbilschaufför

En ursäkt till utskälld lastbilschaufför

Genom en insändare i Bärgslagsbladet/Arboga Tidning vill en anonym person be om ursäkt för den utskällning vederbörande gav en lastbilschaufför den 6 maj på vägen mellan Köping och Kolsva i Västmanland. Personen skriver att chansen att chauffören ska läsa insändaren nog inte är så stor. Därför vill vi på Trailer så klart hjälpa till att öka sannolikheten för att ursäkten finner rätt adress. Ursäkten lyder:

”Det finns orsaker till att jag överreagerade men det är ingen ursäkt.
Jag vill ändå be dig om ursäkt. Jag borde och jag vet normalt bättre än att bete mig som en idiot”.

Insändaren är signerad ”2 fel gör inte 1 rätt” och vi hoppas nu att ursäkten når fram till berörd chaufför.

En kommentar

  1. Det var jag som blev stannad och fick utskällning. Ursäkten är mottagen. No hard feelings 🙂

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*