annons
Hem » Notiser » Feldebiterad trängselskatt

Feldebiterad trängselskatt

Cirka 2 500 felaktiga trängselskatteavier har i dagarna skickas ut. Det rör sig endast om så kallade ”samlingsavier”, som innehåller trängselskatter för flera fordon sammanställda på en avi. (Nya korrekta avier kommer att skickas ut.)

Felet är, enligt Transportstyrelsen, att avierna som har skickats ut är avier från maj 2013 och inte avier för maj 2014. All information på de utskickade avierna är därför felaktig. Orsaken till felet sägs vara den mänskliga faktorn och omfattar trängselskatter för både Stockholm och Göteborg.
    
    Felet rör endast samlingsavier som innehåller trängselskatter för flera fordon sammanställda på en avi. Samlingsavi är något som du själv aktivt måste söka. Vanliga avier har inte påverkats.
    
    Nya avier med korrekta uppgifter kommer omgående att skickas ut. Vi ber er bortse från den förra avin och i stället betala den nya. Om betalning redan skett kommer pengarna att återbetalas.
    
    Observera att några som fått de felaktiga avierna inte kommer få nya. Det beror på att de var ägare till fordonet under april 2013 (som det felaktiga utskicket avsåg) men har därefter sålt det.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*