annons
Hem » Artiklar » Film från Elmia Lastbil
Elmia Lastbil 2012. BranschmŠssa fšr alla inom lastbilsindustrin.

Film från Elmia Lastbil

Elmia Lastbil 2018 närmar sig. Onsdagen 22 augusti slås portarna upp för Elmia Lastbil i Jönköping. Då kommer över 400 utställare att visa sina produkter i fyra hallar och på de stora utomhusfält, en yta på 75.000 kvadratmeter och som motsvarar 14 fotbollsplaner!

Detta blir den 19:e stora branschsamlingen i Jönköping. Det var 1983 som Elmia arrangerade den första stora lastbilsmässan ihop med landets två ledande facktidningar, Lastbilen (numera Svensk Åkeritidning) och Trailer. Och samtidigt som Elmia utvecklat sitt mässområde har mässan blivit allt större.

På Elmia Lastbil kombineras nytta med nöje och kring den stora branschutställningen erbjuds många aktiviteter. Utöver den 39:e upplagan av Nordic Trophy handlar det också om veteranbilsutställning, SM-tävlingar och en spännande kamp om titlarna i tävlingen Sveriges Bästa Skola. Och Sveriges Åkeriföretag håller i ett intressant diskussions- och debattprogram.

Senaste nytt inför årets stora branschsamling finns i nya Trailer som idag kommer till alla prenumeranter och som når tidningsbutiken i början av nästa vecka. Så här dagarna innan årets stora lastbilsmässa kan det också vara läge att blicka tillbaka. Vi har sammanställt en film med några höjdpunkter från Elmia Lastbil 2016.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*