annons
Hem » Artiklar » Foria ansluter sig till Fair Transport

Foria ansluter sig till Fair Transport

Foria ansluter sig till Fair Transport. Fair Transport ska garantera en hållbar affär, både för den som säljer och köper transporter men även för slutkunden som köper det som transporterats.

– Foria uppskattar Sveriges Åkeriföretags initiativ att skapa förutsättningar för en hållbar bransch och vi är övertygade om att Fair Transport är ett bra verktyg för sunda konkurrensvillkor. För oss var det självklart att gå med i Fair Transport. Sedan flera år tillbaka är hållbarhets-, kvalitets- och miljöfrågor några av Forias starkaste konkurrensfördelar, säger Bettina Hammargren, vd, Foria, i ett pressmeddelande.

– Att en så stor och viktig aktör som Foria gör åtagandet för Fair Transport är glädjande men också viktigt både för branschen och för samhället. Svenska åkeriföretag ligger långt fram i sitt hållbarhetsarbete och det är hög tid att det synliggörs och värdesätts, säger Rickard Gegö, vd, Sveriges Åkeriföretag.

Fair Transport grundades på initiativ av åkeriföretagen, för att synliggöra hållbara transporter, ge transportköparen rätt och tillförlitlig information och stötta åkerierna i förändringsarbetet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*