annons
Hem » Artiklar » Fräck Kenworth fixar julgranen till Capitol Hill

Fräck Kenworth fixar julgranen till Capitol Hill

En speciell Kenworth W990, med en läckert motiv på sidorna, transporterade den 55:e amerikanska Capitol Hill julgranen den 6 november efter trädskärningsceremonin i Carson National Forest i New Mexico till trädbelysningsceremonin i början av december på West Lawn i Capitol Hill i Washington, DC
Årets tema är ”Magiska leveranser” och det illustreras på sidan av Kenworth W990-hytten med motiv som föreställer New Mexikos flagga, tillsammans med Ship Rock, ett 2 200 meter högt berg som liknar ett slipper-skepp från 1800-talet. På dörren och sovhytten visas den amerikanska regeringsbyggnaden med en julgran och texten: ”Från förtrollningens land till förtrollande nationen” skriven ovanför grafiken. Det speciella trädet är en nästan 20 meter hög blå gran.

Kenworthen är nu på väg från Seattle-området i New Mexico mot Wilbanks Trucking Services, som är ett andra generationens åkeri med nästan 200 anställda. Åkeriet kommer att använda W990 för att transportera trädet, från och med 11 november, på en 300 mil lång resa till Washington DC med stopp vid mer än 30 samhällsfirande.

Äran att bli vald till att dra den amerikanska Capitol Christmas Tree var en trevlig överraskning för Wilbanks Trucking, som nominerades tack vare sitt exceptionella rykte i New Mexico.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*