annons
Hem » Artiklar » Fräck sopbil lockar nya förare

Fräck sopbil lockar nya förare

Finlands avfalls- och återvinningsspecialist, Lassila & Tikanoja, har just tagit denna härliga avfallshanteringsbil i bruk. Förutom handmålade detaljer har bilen som är en Scania L-serie flera iögonfallande modifieringar som stötfångare i rostfritt stål.

Lassila & Tikanoja (L & T) söker alltid fler förare med hundratals lastbilar rullande inom avfallshanteringen i hela Finland. Tanken bakom ”Kierrätysnaattori” – ”Avfallsterminatorn” på svenska – är att öka intresset för företaget, som sysselsätter cirka 8 000 personer och hjälper dem i deras rekryteringsinsatser.

Önskas: en armé av lastbilsförare

Kierrätysnaattori visades för första gången upp på finska kraftutställningsutställningen i augusti, där den fick en hederspris.

– Vi har visat speciellt intresse för militära garnisoner eftersom många av de unga männen erhåller ett körkort under körningen och vi vill rekrytera nya förare. Vi hoppas att de kommer att börja köra för oss efter militärtjänsten, säger L & T: s kommunikationsspecialist Terhi Leiniö. Därför har vi varit närvarande med vår lastbil och representanter vid flera idrottsevenemang i Finland. ”

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*