annons
Hem » Notiser » Frode Laursen ingår logsiktavtal med Unilever

Frode Laursen ingår logsiktavtal med Unilever

Det danska logistikföretaget Frode Laursen är på offensiven. Nu ska man ansvara för Unilevers logistik även i Sverige och Norge.

Frode Laursen har under flera år ansvarat för Unilevers logistik i Danmark. Unilever marknadsför produkter som Knorr, Lipton, Via och Dove
Parterna har nu ingått ett avtal som utökar samarbetet till att även omfatta Sverige och Norge. Därför ska Frode Laursen bygga ett logistikcenter i Åstorp nära Helsingborg för distribution av torrvaror till dessa länder.
Lagret som omfattar 35 000 kvadratmeter kommer att börja byggas i slutet av 2005 för att stå klart under det andra kvartalet 2006.
Avtalet med Unilever kommer bara sex månader efter att en liknande överenskommelse ingicks med Kraft Foods för vilkas räkning Frode Laursen just nu håller på att etablera ett lager i Göteborg.
– Vi förväntar vi oss att inom kort ingå avtal om att lösa logistikuppgifter i samtliga nordiska länder för ett stort antal av våra kunder. Vi ser en klar tendens att dagligvaruleverantörerna strävar efter att reducera antalet samarbetspartners, säger Anders Balle, ekonomidirektör på Frode Laursen.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*