annons
Hem » Notiser » Fyra nya eldrivna lättlastare till Bring
Inzile levererar fyra ellastbilar till Bring av nya modellen Pro4 Max.

Fyra nya eldrivna lättlastare till Bring

Inzile levererar fyra ellastbilar till Bring av nya modellen Pro4 Max. De fyra nya elfordonen kommer användas till hemleveranser i stadsmiljö. Leveranserna är fortsättningen på samarbetet med Bring som inleddes med leverans av en första ellastbil i juni detta år. Posten Norge, som Bring är en del av, äger cirka fem procent av Inzile. Bring har hittills beställt fem lastbilar av Inzile.

Inzile Pro4 Max har en skåpdel på drygt sju kubikmeter med en höjd som möjliggör att man kan stå upprätt när man lastar och lossar. Detta är en lösning som Bring och Inzile har arbetat fram tillsammans.

– Det är glädjande att vi utökar vår elfordonsflotta med dessa nya modeller som är mycket väl lämpade för våra hemleveranser i stadsmiljö, säger Tobias Åbonde, ansvarig för hemleveranser på Bring, i ett pressmeddelande.

Brings mål är att alla hemleveranser i Sverige ska vara helt fossilfria under själva transporten till 2025. Enligt pressmeddelandet görs mer än 50 procent av Brings hemleveranser i Sverige idag med fossilfria transporter.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*