annons
Hem » Artiklar » Garanti på anläggningsdäck
anläggning, michelin x-works

Garanti på anläggningsdäck

Däcktillverkaren Michelin erbjuder nu en helt ny olycksskadegaranti på däck i serien Michelin X Works. Dessa däck används bland annat inom bygg och anläggningstransporter där risken för däckskador är hög. Garantin kommer att gälla både originalmonterade däck och ersättningsdäck.

Garantin är helt kostnadsfri och ger kunden ett skydd för sin investering. Om ett däck i serien X Works skadas kommer återförsäljaren att ge en återbetalning i form av en kredit. Det är enkelt att registrera sig och aktivera garantin eftersom allt görs online via MyAccount, som nås från websidan lastbil.michelin.se.

Eftersom transporter inom bygg och anläggning görs på asfaltvägar, grusvägar och även på sprängsten bör åkerierna utrusta sina bilar med däck som är både robusta och slitstarka anser Michelin. Enligt ett pressmeddelande från däcktillverkaren uppfyller X Works målet att vara robusta och säkra, samtidigt som de har en bra livslängd.

Enligt Michelin är det många åkerier som tummar på kvaliteten på däcken vid denna typ av körning just på grund av skaderisken. Detta kan i sin tur leda till ännu fler däckskador och stillestånd. Den nya olycksskadegarantin gör att åkerierna kan arbeta i lugn och ro trots den ökade risken för däckskador. Genom att göra en enkel registrering vid inköpstillfället har man en garanti som täcker däckskador fram till dess att 50 procent av mönstret återstår.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*